Home » Epoxy gietvloer prijs

Een epoxy gietvloer tegen een scherpe prijs

Heeft u interesse in het laten leggen van een epoxy gietvloer tegen een aantrekkelijke prijs? Vraag vrijblijvend een offerte aan bij Qualityfloor BV en laat u informeren over de mogelijkheden. Epoxy en PU-gietvloeren vinden we steeds vaker terug in de utiliteitsbouw, kantoorpanden, nieuwbouwwoningen en in de zware industrie. Een epoxy gietvloer kunt u al tegen een scherpe prijs laten aanbrengen door Qualityfloor BV, dé vloerenspecialist van Nederland.

Een epoxy gietvloer van topkwaliteit tegen een betaalbare prijs

De epoxy gietvloer is een zeer geschikte toepassing voor veel verschillende ruimten, zowel particulier als zakelijk. Dit type vloer is zo populair door de schitterende industriële uitstraling en het slijtvaste karakter. Door de technologische vooruitgang is een epoxy gietvloer de afgelopen jaren sterk in prijs verlaagd.

Hierdoor hebben wij voor veel zakelijke en particuliere opdrachtgevers in binnen- en buitenland prachtige en duurzame gietvloeren met betonlook aangelegd. Schakel ons ook in en u bent verzekerd van een geweldig eindresultaat.

Kunnen wij iets voor uw vloer betekenen?

of

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een epoxy gietvloer

Uiteraard komen onze specialisten uit Delfgauw, nabij Delft, graag bij u langs om de situatie op te nemen. Zo kunnen wij de oppervlakte voor de epoxy gietvloer opmeten en u voorzien van een eerlijke prijs. Bezoek onze showroom of plan een afspraak met ons in. Bel naar 015 285 23 00 of neem schriftelijk contact met ons op via het contactformulier. U kunt ons natuurlijk ook bereiken bij vragen of voor meer informatie door een e-mail te sturen naar info@qualityfloor.nl.