Home » Parketvloer verwijderen

Parketvloer verwijderen

Laat uw oude parketvloer verwijderen door vloerspecialist Qualityfloor BV uit Delfgauw, nabij Delft. Al onze werkzaamheden voeren wij met de grootste precisie uit, waardoor u de hoogste kwaliteit mag verwachten. Wij hebben jarenlange ervaring en uitgebreide kennis over het professioneel slopen van een parketvloer zonder overlast te veroorzaken. Veel particulieren en bedrijven uit heel Nederland hebben al gebruik gemaakt van onze vakkundigheid voor het laten verwijderen van een parket. Wilt u ons ook inschakelen? Ontdek onze diensten of vraag ons naar de mogelijkheden.

Uw oude parketvloer verwijderen wij zeer nauwkeurig

Wanneer wij uw parketvloer verwijderen, verdwijnt al het afval in onze eigen afvalcontainers. Wij zorgen er zelf voor dat de container tijdig wordt opgehaald. Na het slopen van uw oude, versleten parketvloer, kunnen wij indien u dat wenst de ondervloer voorbereiden voor een nieuwe topvloer.

Zo kunnen wij uw vloer egaliseren voor het leggen van een nieuwe vloer. Ook het storten van een gietvloer verzorgen wij uiteraard graag voor u. Wij komen graag bij u langs voor het professioneel slopen van uw versleten parketvloer.

Kunnen wij iets voor uw vloer betekenen?

of

Schakel ons ook in voor zakelijke toepassingen

Tijdens het deskundig slopen van parket, maken we uitsluitend gebruik van hoogwaardig gereedschap en moderne apparatuur. Hierdoor kunnen wij parket verwijderen zonder al te veel geluidsoverlast en stofoverlast te veroorzaken. Schakel ons in voor het deskundig verwijderen van parket of ontdek de mogelijkheden voor zakelijke toepassingen, waaronder:

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wilt u uw parketvloer laten slopen door een professional? Wij hebben alle apparatuur in huis om verschillende soorten vloerbedekking zoals vinyl, tapijt, linoleum, of parket snel te verwijderen met minimale overlast. Vraag vrijblijvend een offerte aan bij Qualityfloor BV. Geef hierbij aan dat het gaat om parketvloer verwijderen. Ook voor uw nieuwe vloer brengen wij uiteraard graag een offerte uit. U kunt ons bereiken via het contactformulier of e-mail adres info@qualityfloor.nl. U kunt ons natuurlijk ook bellen via telefoonnummer 015 285 23 00.