Bedrijfsvloeren laten plaatsen

Eén aanspreekpunt voor uw project
NOA-Afbouwgarantie
VCA-gecertificeerd
Home » Bedrijfsvloeren laten plaatsen

Schakel Qualityfloor uit Delfgauw in als u in uw pand bedrijfsvloeren wilt laten plaatsen. Bedrijfsvloeren dienen tegen een stootje te kunnen. Er wordt veel op gelopen en in sommige sectoren worden er zware voertuigen of materialen op de vloer gezet. Bedrijfsvloeren die u door ons wilt laten plaatsen, kunnen dit allemaal aan.

Kunnen wij iets voor uw vloer betekenen?

Bedrijfsvloeren laten plaatsen waar u nog lang plezier van heeft

U kunt bij ons diverse soorten bedrijfsvloeren laten plaatsen. Kies bijvoorbeeld voor een gietvloer. Voordat u bedrijfsvloeren laat leggen, is het van belang om na te gaan waar uw vloer aan moet voldoen. Laat u een vloer leggen in uw industrieel pand? Deze vloeren hebben een andere belasting te verduren dan bijvoorbeeld vloeren in de horeca of in een kantoorpand. Laat u adviseren door onze experts en vindt een vloer die perfect past binnen uw bedrijf.

Vraag om advies over uw nieuwe bedrijfsvloer

Onze medewerkers helpen u graag als u vragen heeft over het laten plaatsen van bedrijfsvloeren die het meest geschikt zijn voor uw situatie. U kunt hiervoor contact met ons opnemen als u ons belt op 015-2852300 of een e-mail stuurt naar info@qualityfloor.nl.