Decoratieve vloeren

Decoratieve vloeren

Decoratiemogelijkheden

Met de decoratieve vloeren zijn de kleur en decoratiemogelijkheden praktisch onbegrensd.

Onze decoratieve vloeren worden in de meeste gevallen toegepast in multifunctionele ruimten waar aan de esthetische eigenschappen hogere eisen worden gesteld.

Qualityfloor kan coatings en gietvloeren voor u aanbrengen in woningen, kantoren en bedrijfspanden. Wij hebben voor elke toepassing de juiste kunststofvloertoepassing.

Wij werken uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige producten van gerenommeerde leveranciers. Hierdoor wordt de kwaliteit van ons product en de productgarantie gegarandeerd.

Onze polyurethaan gietvloeren kunt u kiezen in een effen of een gemêleerde uitvoering in elke RAL of NCS kleur. Bij de gemêleerde uitvoering ontstaat een ‘betonlook’ effect. Indien gewenst kunnen met de toevoeging van decovlokken nog eindeloos veel meer creaties worden gerealiseerd.

Daarnaast kunt u kiezen voor een kleurechte variant van uw gietvloer. Deze PU gietvloeren zijn alifatisch, wat betekent dat deze niet vergelen door UV licht. Hierdoor behouden ze hun uitstraling waardoor u jarenlang plezier van uw vloer kunt hebben!