Gietdekvloeren

Gietdekvloeren

Qualityfloor uit Delfgauw kan voor u vloeibare dekvloeren en gietdekvloeren aanbrengen. Deze vloeren zijn verkrijgbaar in vele diktes, al vanaf 1 tot 10 centimeter in een arbeidsgang. Heeft u een grote oppervlakte die voorzien moet worden van een gietdekvloer? Dat is geen probleem! Door het gebruik van bulksilo’s kunnen wij grote oppervlaktes per dag voorzien van een dekvloer. Zo kunnen wij wel 1.000 m² vloeibare cementdekvloer van 5 centimeter aanbrengen in één dag.

Gietdek Vloer

Cementgebonden en calciumgebonden gietdekvloeren

Wij kunnen zowel calciumgebonden gietdekvloeren als cementgebonden gietvloeren aanbrengen. Voor elke toepassing hebben wij het juiste product. Bovendien kunt u snel van uw nieuwe vloer gebruikmaken. Onze gietdekvloeren en vloeibare zandcementdekvloeren zijn de dag na het aanbrengen alweer te belopen, waardoor de doorlooptijd van uw project wordt verkort. Zo kunt u de dag na applicatie al tegels verlijmen over onze gietdekvloeren.

Laat ons uw vloeren leggen

Heeft u een opdracht voor ons? Neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@qualityfloor.nl of te bellen naar 015-2852300. Wij bespreken graag alle mogelijkheden voor professionele gietdekvloeren met u.