Over ons

Over ons

Qualityfloor is gespecialiseerd in het voorbereiden van ondervloeren en het aanbrengen van duurzame kunststofvloeren. In bijna 20 jaar tijd zijn wij uitgegroeid tot een uniek bedrijf waar wij trots op zijn.

Uniek alleen al door onze professionele werkwijze en ons uitgebreide vloerenassortiment. Hierdoor kunnen wij onze vloersystemen naadloos laten aansluiten op de gestelde wensen en eisen van onze opdrachtgevers.

Dit doen wij niet zonder enig succes, want wij hebben inmiddels vele tevreden klanten die graag bij ons terugkomen of ons juist bij anderen aanbevelen.

Gedreven en vakbekwaam personeel

Onze medewerkers zijn de sleutel tot het succes van ons bedrijf. Zij komen uit verschillende disciplines en vertegenwoordigen samen een enorme schat aan knowhow en ervaring en hebben een scherp oog voor detail.

Maar bovenal kunnen zij met u mee denken, hebben passie voor hun vak en streven continue naar perfectie. Niet alleen in esthetische eigenschappen en de fijnheid van afwerking, maar ook in hun werkwijze.

Korte lijnen

Vanuit onze vestiging in Delfgauw coördineren wij al onze werkzaamheden in zowel binnen als buitenland. Door korte lijnen heeft u één aanspreekpunt bij de uitvoering van uw werkzaamheden.

Moderne apparatuur en hoogstaande producten

Bij alle soorten vloerbewerking maken wij standaard gebruik van de modernste apparatuur en technieken.

Tevens werken wij enkel met producten van hoogstaande leveranciers, die de kwaliteit van hun producten kunnen waarborgen.

NOA Afbouwgarantie

Qualityfloor BV is aangesloten bij de Nederlandse Ondernemersvereniging Afbouwbedrijven, wat inhoudt dat wij op al onze vloerbewerking werkzaamheden de NOA Afbouwgarantie geven. Tevens is ons bedrijf VCA gecertificeerd. Neem direct contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak of het inwinnen van informatie.

Wij hopen dat u met veel plezier onze website bekijkt. Indien u vragen heeft, stuur ons dan gerust een e-mail met uw vraag. Wij proberen deze dan zo snel mogelijk te beantwoorden.

U kunt natuurlijk ook altijd telefonisch contact met ons opnemen.

Een afspraak is dan snel gemaakt om persoonlijk met u te bespreken hoe wij voor u de beste vloerafwerking voor uw bedrijf kunnen realiseren.