Qualityfloor heeft zich gespecialiseerd in het aanbrengen van een cementdekvloer. Vraag vrijblijvend een prijs offerte aan. Voor zowel calciumsulfaat gebonden als cementgebonden dekvloeren zijn wij u graag van dienst in Pijnacker, Nootdorp, Den Haag en door heel Nederland, zelfs tot over de grens in België, Duitsland, Luxemburg en Engeland. Een cementdekvloer is geschikt voor verschillende toepassingen; vraag direct een prijs offerte aan voor het laten storten van een cementdekvloer.

Van industrieel tot particulier gebruik

Cementdekvloeren zijn dankzij de veelzijdigheid terug te vinden in allerlei soorten omgevingen. Denk hierbij aan industriepanden, winkels en kantoorpanden, maar ook aan automobielbedrijven en zelfs particuliere woonhuizen. Is een cementdekvloer ook de oplossing voor uw onderneming? Vraag vrijblijvend een prijs opgave bij Qualityfloor aan.

Advies en informatie

Wij geven u graag een deskundig advies en uitgebreide productinformatie. Wij kunnen bij u langskomen om de situatie op te nemen en vervolgens voor de gewenste cementdekvloer een prijs afgeven. Bel naar telefoonnummer 015 – 285 23 00 of vul het contactformulier in. U kunt ook een e-mail sturen naar info@qualityfloor.nl.

Onze werkzaamheden

Neem contact op!

[contact-form-7 id=”426″ title=”Contactformulier 1″]