Home » Cementgebonden gietvloer

Cementgebonden gietvloer

Qualityfloor BV uit Delfgauw, nabij Delft, verzorgt het aanbrengen van een cementgebonden gietvloer in alle gewenste RAL-kleuren. Een cementgebonden gietvloer wordt afgewerkt met een beschermende coating. Welk type coating geschikt is voor uw vloer, hangt af van het eindgebruik. Iedere gietvloer wordt altijd naadloos aangebracht door ons ervaren team van vakmensen. Informeer naar de mogelijkheden.

Kies voor een cementgebonden gietvloer van topkwaliteit

Voor het aanbrengen van een cementgebonden gietvloer gebruiken wij de materialen van Sika Vloersystemen en andere hoogwaardige leveranciers. Hierdoor bent u onder meer gegarandeerd van hoge productkwaliteit. Op deze manier waarborgen wij als gespecialiseerde vloerenspecialist de kwaliteit van het eindproduct.

Onze gietvloeren van hoge kwaliteit vindt u terug  in een brede verscheidenheid aan industrieën, utiliteitsgebouwen en woningen door heel Nederland. Woont u in het buitenland en denkt u eraan ons in te schakelen voor uw project? Dat kan! Wij zijn ook werkzaam in Duitsland, België en het Verenigd Koninkrijk.

Kunnen wij iets voor uw vloer betekenen?

of

Vraag eenvoudig meer informatie bij ons op

Voor uitgebreide informatie over het aanbrengen van een cementgebonden gietvloer zijn wij u graag van dienst. Bel ons via 015 285 23 00 om een afspraak te maken of bezoek onze showroom in Delfgauw, nabij Delft. Als u alle benodigde gegevens achterlaat via het contactformulier of een e-mail stuurt naar info@qualityfloor.nl, sturen wij u zo snel mogelijk een offerte. We kijken ernaar uit om u zo optimaal mogelijk van dienst te zijn.