Home » Gietvloer garage

Gietvloer in de garage

Een gietvloer voor een garage laat u aanbrengen door Qualityfloor BV uit Delfgauw, nabij Delft. Gietvloeren zijn zeer geschikt voor garages van particulieren, bedrijven en voor autobedrijven. Wilt u door ons een functionele giervloer laten storten in uw garage? Wij geven graag advies over welk type vloer het meest geschikt is voor uw situatie.

De gietvloer van uw garage laten storten tijdens nieuwbouw of renovatie

Qualityfloor BV heeft ruime ervaring met het storten van een gietvloer in verschillende ruimtes, zoals een garage of een parkeergarage. Of het nu gaat om nieuwbouw voor industrie, of een renovatie: wij zijn uw partner in heel Nederland. Wij maken gebruik van Sika Vloersystemen. Dit toonaangevende merk levert materialen van hoogwaardige kwaliteit om een perfect afgewerkte vloer te garanderen. Door onze jarenlange ervaring kunnen onze specialisten u het beste resultaat bieden. U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten gietvloeren, waaronder:

Kunnen wij iets voor uw vloer betekenen?

of

Vraag ons naar de mogelijkheden

Wilt u een gietvloer in uw garage laten storten door ons vakkundige team of twijfelt u over wat voor u de beste oplossing is? Neem dan contact met ons op. Stuur een e-mail naar info@qualityfloor.nl of vul het contactformulier in voor meer informatie. Uiteraard kunt u ons ook persoonlijk spreken via 015 285 23 00.