Home » Gietvloer Westland

Een gietvloer in Westland aanbrengen

Het leggen van diverse vloeren, waaronder een gietvloer, laat u in omgeving Westland over aan Qualityfloor BV. Vanuit onze vestiging in Delfgauw, nabij Delft, is ons ervaren team u graag van dienst. Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden en onze prijzen? Vraag vandaag nog een offerte aan of lees meer over ons uitgebreid dienstenpakket.

Laat uw gietvloer in uw ruimte in Westland storten door een professional 

Jarenlange ervaring en gedegen productkennis leiden ertoe dat wij het gehele traject van ondervloerbehandeling tot afwerking moeiteloos voor u kunnen uitvoeren. Hierbij bent u te allen tijde verzekerd van hoogstaande kwaliteit van product én dienst. Bent u benieuwd naar de voordelen van onze gietvloeren, zoals het slijtvaste karakter? Wij vertellen u graag meer over de verschillende toepassingen, zoals een antislipvloer, voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Als het gaat om afwerking van een gietvloer in omgeving Westland, kunnen wij diverse afwerkingen voor u verzorgen, waaronder:

  • Epoxy gietvloeren
  • PU-gietvloeren mono kleur
  • PU-gietvloeren duo kleur (gevlamd)

Kunnen wij iets voor uw vloer betekenen?

of

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze vloeren 

Wilt u vrijblijvend informatie inwinnen of een afspraak maken met één van onze specialisten voor een vrijblijvende kennismaking? Bel naar 015 – 285 23 00 en laat u informeren over de mogelijkheden voor het laten leggen van een gietvloer in de regio Westland, bijvoorbeeld in uw garage of in uw woning. Daarnaast kunt u een e-mail sturen naar info@qualityfloor.nl of gebruikmaken van het contactformulier.