Home » Kosten gietvloer

Uitvlakken van uw vloer

Voor het uitvlakken van een vloer gebruikt Qualityfloor BV uit Delfgauw, nabij Delft, verschillende technieken, zoals schuren, frezen, of kogelstralen. Wij beschikken over de meest moderne apparatuur om een goede basis te creëren voor een nieuwe topvloer. Na het uitvlakken van een vloer kunnen wij deze ook egaliseren om deze gereed te maken voor elk type vloerbedekking. Wij zijn werkzaam in heel Nederland en over de grens in Engeland, Duitsland, België en Luxemburg.

Schakel ons in voor het uitvlakken van een vloer voor kleine en grote projecten

Geen project is voor ons te groot of te klein. Zo worden wij regelmatig ingeschakeld voor het uitvlakken van een vloer van bijvoorbeeld een eigen garage, een complete parkeergarage of voor het aanbrengen van een werkplaatsvloer.

Wij geven u graag deskundig advies over de meest geschikte techniek om de vloer uit te vlakken. Hierbij houden wij uiteraard ook rekening met het soort vloer dat u na de voorbereidende handelingen wilt laten leggen. Wilt u een uv-bestendige gietvloer laten leggen na het uitvlakken? Dan nemen wij ook dit graag voor onze rekening.

Kunnen wij iets voor uw vloer betekenen?

of

Ontvang vrijblijvend meer informatie

Schakel ons in en maak gebruik van ons vakmanschap en onze jarenlange ervaring voor een gegarandeerd hoogwaardig eindresultaat. Wilt u meer informatie ontvangen over wat er komt kijken bij het uitvlakken van een vloer? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bel naar 015 285 23 00 of maak gebruik van ons contactformulier. U kunt ook een e-mail sturen naar info@qualityfloor.nl.