Een goede basis voor verdere afwerking

Qualityfloor kan de voorbewerking van de ondervloer met moderne machines onder eigen beheer uitvoeren. Hierdoor wordt een perfecte hechtbasis voor bijvoorbeeld een gietvloer gecreëerd. Door onze industriële stofzuigers wordt stofvorming tot een minimum beperkt.

Stofarm schuren van vloeren, opruwen en verwijderen

Door middel van onze diamantschuurmachine kunnen wij vloeren opruwen en oude lagen verwijderen. Oude tapijtlijmresten en coatingresten kunnen hiermee worden verwijderd.

Stofarm frezen, verwijderen van complete vloersystemen

Met stofarm frezen kunnen oude gietvloeren en egalisatieresten worden verwijderd. Tevens kan peilverlaging van te hoog gestorte vloeren worden uitgevoerd.

Stofarm schaven, gecontroleerd verwijderen van vloersystemen

Met onze diamantschaafmachine kunnen oude gietvloeren, coatingvloeren en egalisatievloeren worden verwijderd. Door de gecontroleerde manier van verwijderen hoeft minder materiaal te worden gebruikt voor een nieuw aan te brengen systeem. Tevens worden trillingen in de ondergrond beperkt.

Stofarm stralen, het creëren van een perfecte hechtbasis

Met stofarm stralen worden staalkogels met hoge snelheid op de vloer afgeschoten, waardoor een ruw vloeroppervlak ontstaat. Door het gesloten systeem is kogelstralen vrijwel stofvrij!