Hulp bij de voorbewerking van uw vloer

Eén aanspreekpunt voor uw project
NOA-Afbouwgarantie
VCA-gecertificeerd
Home » Vloer voorbewerking

Heeft uw vloer voorbewerking nodig, voordat uw nieuwe vloer gelegd kan worden? Schakel dan de professionals in van Qualityfloor uit Delfgauw. Wij helpen u graag bij het voorbereiden en egaliseren van uw oude vloer en het plaatsen van uw nieuwe vloer. U heeft bij ons de keuze uit diverse soorten vloertypes.

Kunnen wij iets voor uw vloer betekenen?

Laat het aan ons over als uw vloer voorbewerking nodig heeft

Wilt u in uw bedrijfspand de vloer laten renoveren, de vloer laten coaten of een gietvloer aan laten brengen? Dan schakelt u onze experts in. De gedreven specialisten van ons bedrijf zorgen ervoor dat uw vloer er schitterend uit ziet. Het kan echter zo zijn dat uw vloer voorbewerking nodig heeft, voordat uw vloer gecoat kan worden of gietvloer aangebracht kan worden. Ook hiermee helpen wij u graag. Wij bieden u hulp op alle onderdelen van uw vloerenproject, als u besluit om met de hulp van Qualityfloor uw nieuwe vloer te plaatsen.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wij geven u graag alle informatie die u nodig heeft over coatings en gietvloeren, zodat u een gegronde keuze kunt maken voor een vloer naar uw wens. Dit doen we wanneer u contact met ons opneemt door te bellen naar 015-2852300 of een e-mail te sturen naar info@qualityfloor.nl.