Vloerrenovaties

Eén aanspreekpunt voor uw project
NOA-Afbouwgarantie
VCA-gecertificeerd
Home » Vloerrenovaties

Voor al uw vloerrenovaties gaat u naar Qualityfloor uit Delfgauw! Wij helpen u met het uitvlakken, voorbewerken en egaliseren van uw bestaande vloer én met het plaatsen van uw nieuwe vloer. Wij hebben ervaring met het plaatsen van diverse soorten vloeren. U heeft bij ons dus keuze uit tal van vloertypes.

Kunnen wij iets voor uw vloer betekenen?

Qualityfloor Industriele Vloeren

Uw vloerrenovaties worden een succes met hulp van onze professionals

Als u vloerrenovaties dient uit te voeren voor uw bedrijfspand(en) schakelt u natuurlijk het liefst échte vakmensen in. Ons gedreven en vakbekwame personeel helpt u graag met het uitzoeken en het leggen van nieuwe, decoratieve vloeren. Wij geven u graag uitleg over alle mogelijke vloertypes die geschikt zijn voor uw ruimte en alle werkzaamheden die we voor u kunnen verrichten. Alle vloeren die u door ons laat aanleggen zijn van de beste kwaliteit. Als vloerspecialist werken wij namelijk met de modernste technieken, apparatuur en hoogstaande producten.

Maak een afspraak

Heeft u binnenkort vloerrenovaties in het verschiet? Denk dan zeker aan Qualityfloor. Wij helpen u graag met het leggen van een nieuwe vloer. Stel uw vragen of maak een afspraak als u belt naar 015-2852300 of e-mail stuurt naar info@qualityfloor.nl.