Antislip-vloer

Eén aanspreekpunt voor uw project
NOA-Afbouwgarantie
VCA-gecertificeerd
Home » Antislip-vloer

Met een antislip-vloer van beton zorgt u ervoor dat uw medewerkers veilig kunnen werken. Zeker wanneer er met water wordt gewerkt, kan de vloer van uw magazijn of fabrieksruimte nogal glad worden. Dit soort vloer is ook zeer geschikt voor ruimtes waar klanten komen, zoals winkelruimtes. Waarborg de veiligheid van uw personeel en klanten en kies voor een veilige antislip-vloer van Qualityfloor uit Delfgauw om ongelukken te voorkomen.

Kunnen wij iets voor uw vloer betekenen?

Qualityfloor Industriele Vloeren

Een antislip-vloer voor uw toepassing

Bij ons heeft u de keuze uit diverse soorten antislipvloeren. Welke soort vloer het beste is voor uw situatie, is afhankelijk van verschillende factoren. Wanneer u veel met water of andere vloeistoffen werkt, is het aan te raden een antislip-vloer van kunststof te kiezen als uw werkplaatsvloer. Als u niet zeker weet welke antislip-vloer het beste op uw behoeften aansluit, adviseren wij u graag over alle mogelijkheden. U schakelt ons eveneens in voor antistatische vloeren.

Laat u professioneel adviseren over antislipvloeren

Wilt u alle opties bekijken voordat u een antislip-vloer aanschaft? Wij adviseren u hier graag over. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op via 015-2852300. Ook mag u ons ook altijd een bericht sturen naar info@qualityfloor.nl.