Antistatische vloeren

Eén aanspreekpunt voor uw project
NOA-Afbouwgarantie
VCA-gecertificeerd
Home » Antistatische vloeren

Laat het plaatsen van antistatische vloeren over aan de specialisten van Qualityfloor uit Delfgauw. Ons gedreven en vakbekwaam personeel is in te schakelen voor al uw zakelijke projecten. Zo zorgen wij ervoor dat de vloer van uw pand er professioneel en representatief uitziet.

Kunnen wij iets voor uw vloer betekenen?

Qualityfloor Industriele Vloeren

Antistatische vloeren laten leggen heeft diverse voordelen

Als u kiest voor antistatische vloeren, dan bouwt uw vloer geen statische elektriciteit op. Dit wil zeggen dat u, als u op dit soort vloeren loopt, geen schok krijgt bij het vastpakken van de deurklink. U heeft de keuze uit diverse soorten antistatische vloeren als gietvloeren. U kunt ook antistatische coatingvloeren laten plaatsen. Wanneer u kiest voor het laten leggen van dit soort vloeren, duurt dit ongeveer een week. Allereerst dient de vloer voorbewerkt te worden, waarna de vloer zelf gegoten wordt. Hierna dient u de vloer een aantal dagen niet te belasten, zodat deze kan uitharden. Vervolgens profiteert u jarenlang van een stevige, antistatische vloer.

Kies voor een vloer van goede kwaliteit

Als u uw nieuwe antistatische vloeren laat leggen door Qualityfloor, bent u zeker van een vloer van goede kwaliteit. Wij werken tijdens het leggen van onze gietvloeren en coatings met moderne apparatuur en hoogstaande producten. Wilt u meer weten over onze werkzaamheden? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 015-2852300 of een e-mail te sturen naar info@qualityfloor.nl.