Home » Beton stucvloer

Beton stucvloer

Een beton stucvloer is ijzersterk en onderhoudsvriendelijk: laat deze plaatsen en afwerken door Qualityfloor BV, dé specialist in vloerafwerking. Vanuit onze vestiging in Delfgauw zijn wij zakelijke en particuliere afnemers in binnen- en buitenland zo optimaal mogelijk van dienst. Wij zijn een ervaren team dat beschikt voor de laatste technische kennis, moderne apparatuur en uitstekende service typeren onze dienstverlening. Bent u benieuwd geworden? Vraag vandaag nog een offerte aan voor het leggen van een beton stucvloer!

Een beton stucvloer is in diverse kleurstellingen leverbaar 

Een beton stucvloer is bijzonder dun en waterdicht. De vloer is in diverse kleurstellingen verkrijgbaar, waardoor deze geheel is af te stemmen op uw toepassingen en wensen. Een beton stucvloer bestaat onder meer uit een mengsel van pigment, cement en hars.

De vloer heeft een betonlook wat het geheel een stoere uitstraling geeft. Wist u dat betonstuc ook kan worden toegepast op wanden en meubels? Schakel ons daarnaast in voor het voorbereidend werk, zoals het egaliseren.

Kunnen wij iets voor uw vloer betekenen?

of

Vraag vrijblijvend meer informatie op 

Ons vloerbedrijf kan zowel met kunststof als egaliseermiddel een vloer met betonlook voor u realiseren. Neem voor meer informatie over een beton stucvloer contact met ons op. Wij voorzien u graag geheel vrijblijvend van meer informatie. U bereikt ons door te bellen naar 015 – 285 23 00 of stuur uw e-mail naar info@qualityfloor.nl. Daarnaast kunt u ook onze FAQ raadplegen.