Galerijvloeren

Eén aanspreekpunt voor uw project
NOA-Afbouwgarantie
VCA-gecertificeerd
Home » Galerijvloeren

Galerijvloeren moeten bestand zijn tegen diverse weersomstandigheden. Daarom moeten deze vloeren zeer sterk en slijtvast zijn. Galerijvloeren zijn vaak deels beschermd tegen regen en sneeuw, maar toch wordt deze vloer wat nat als het regent of sneeuwt. Ook moeten galerijvloeren bestand zijn tegen zonlicht. Daarom heeft Qualityfloor uit Delfgauw, verschillende vloeren die bestand zijn tegen water en uv-straling.

Kunnen wij iets voor uw vloer betekenen?

Hoe gaat het aanbrengen van galerijvloeren in zijn werk?

Allereerst wordt uw vloer voorbereid. We doen dit met moderne machines en voeren het werk geheel in eigen beheer uit. Met diamantschuurmachines wordt de vloer vakkundig opgeruwd en worden oude lagen verwijderd. Dit geldt ook voor lijmresten. Is dit niet voldoende? Dan verwijderen we de complete vloer door middel van stofarm frezen. In sommige gevallen is het mogelijk om de vloer weg te schaven. Het grote voordeel hiervan is dat er minder materiaal voor nodig is. Ook worden trillingen in de ondergrond zo beperkt. Is de ondervloer extreem glad? Dan is de vloer stofarm laten stralen een goed idee. Met deze methode schieten we staalkogels met hoge snelheid op de vloer af, waardoor er een ruwe ondergrond ontstaat. De gietvloer van beton, calcium of kunststof die vervolgens op de geëgaliseerde ondervloer wordt gegoten, blijft gegarandeerd goed zitten. Zo verzekeren wij al jarenlang de mooiste galerijvloeren.

Maak een afspraak voor een duurzame en mooie galerijvloer

Bent u de verhuurder van een appartementencomplex of bent u lid van de Vereniging van Eigenaren? Dan is het een goed idee om een afspraak te maken met onze specialisten, want galerijvloeren bepalen het aangezicht van een appartementencomplex. Maak een afspraak via 015-2852300 en bespreek het proces en de kosten van de vloer. Dit kan ook via ons contactformulier of via ons e-mailadres info@qualityfloor.nl.