Cementgebonden gietvloer

Eén aanspreekpunt voor uw project
NOA-Afbouwgarantie
VCA-gecertificeerd
Home » Cementgebonden gietvloeren

Qualityfloor uit Delfgauw brengt een cementgebonden gietvloer aan diverse kleuren. Een cementgebonden gietvloer werken we af met een beschermende coating. Welk type coating geschikt is voor uw vloer, hangt af van het eindgebruik. Onze cementgebonden vloeren worden altijd naadloos aangebracht door ons ervaren team van vakmensen.

Kunnen wij iets voor uw vloer betekenen?

Gietdek Vloer

Kies voor een cementgebonden gietvloer van topkwaliteit

Voor het aanbrengen van een cementgebonden gietvloer gebruiken wij de materialen van hoogwaardige leveranciers. Hierdoor bent u onder meer gegarandeerd van hoge productkwaliteit. Op deze manier waarborgen wij als gespecialiseerde vloerenexpert de kwaliteit van onze cementgebonden vloeren. Onze gietvloeren van hoge kwaliteit vindt u terug in een brede verscheidenheid aan industrieën, utiliteitsgebouwen en woningen door heel Nederland. Denkt u eraan ons in te schakelen voor uw vloerrenovatieproject? Wij helpen u graag.

Vraag eenvoudig meer informatie aan

Voor uitgebreide informatie over het aanbrengen van een cementgebonden gietvloer zijn wij u graag van dienst. Bel ons via 015 285 23 00 om een afspraak te maken. Als u een e-mail stuurt naar info@qualityfloor.nl, sturen wij u zo snel mogelijk een offerte. We kijken ernaar uit om u zo optimaal mogelijk van dienst te zijn als u interesse heeft in onze cementgebonden gietvloeren.