Chemisch bestendige vloeren

Eén aanspreekpunt voor uw project
NOA-Afbouwgarantie
VCA-gecertificeerd
Home » Chemisch bestendige vloeren

Voor het plaatsen van chemisch bestendige vloeren schakelt u de hulp in van Qualityfloor uit Delfgauw. Daar wij werken met de modernste apparatuur, technieken en producten van hoogstaande leveranciers. Wij leveren vloeren van de hoogste kwaliteit. U kunt daarom zeker bij ons terecht als u een chemisch bestendige vloer wilt aanschaffen en plaatsen in uw pand.

Kunnen wij iets voor uw vloer betekenen?

Qualityfloor Industriele Vloeren

Wij plaatsen uw chemisch bestendige vloeren graag voor u

Wij staan voor u klaar als u uw nieuwe, chemisch bestendige vloeren wilt laten leggen door gedreven en vakbekwaam personeel. Wij werken voor bedrijven in binnen- en buitenland. Werkt u in uw bedrijf met chemische producten? Dan is het slim om uw vloer te bedekken met een vloer die bestand is tegen chemicaliën. Deze vloer voldoet aan alle veiligheidseisen én heeft een lange functionele levensduur.

Vraag naar alle mogelijkheden

Voordat wij uw chemisch bestendige vloer voor u plaatsen, gaan wij na of wij uw vloer moeten egaliseren. We bespreken graag al onze werkzaamheden met u. U kunt hiervoor een afspraak maken per e-mail via info@qualityfloor.nl of door te bellen naar 015-2852300. U kunt ook gebruikmaken van ons contactformulier.