Vloeregalisatie

Eén aanspreekpunt voor uw project
NOA-Afbouwgarantie
VCA-gecertificeerd
Home » Vloer egaliseren

Laat vloeregalisatie over aan de vakmensen van Qualityfloor uit Delfgauw. U mag van ons topkwaliteit verwachten en alle vloeren worden afgeleverd met de NOA-Afbouwgarantie. Wij hebben verschillende machines om de egalisatiewerkzaamheden op een vakkundige manier uit te voeren. Met onze pomptrucks, vrachtwagens en pompinstallaties kunnen wij tot wel 2000 m2 per dag egaliseren. Wij egaliseren vloeren overal in Zuid-Holland en daarbuiten, van Leiden tot Den Haag en Rotterdam.

Kunnen wij iets voor uw vloer betekenen?

Qualityfloor Industriele Vloeren

Vloeregalisatie en -aanleg

Wij kunnen in zeer korte tijd een vloer egaliseren en afhankelijk van het oppervlak kunnen wij de klus in één werkdag afmaken. Wij zijn zelfvoorzienend doordat wij in onze vrachtwagens over een eigen stroomaggregaat en watervoorziening beschikken. Hierdoor kunnen wij de vloeregalisatie snel en vakkundig uitvoeren. Ook over tegels egaliseren is geen probleem.

Methodes voor het egaliseren van uw vloer

Ons vloerenbedrijf heeft ruime ervaring met het egaliseren van verschillende soorten vloeren. Voor het egaliseren werken wij samen met kwalitatief hoogwaardige leveranciers zoals Thomsit, Sika, Schönox, Eurocol, Uzin en Weber-Beamix. Voor de vloeregalisatie in heel Nederland én in omliggende landen schakelt u daarom ons ervaren en vakbekwame team in. Wij kunnen op verschillende manieren uw vloer egaliseren:

  • Handmatig egaliseren; vooral kleinere oppervlaktes zijn geschikt om handmatig te egaliseren.
  • Egaliseren met een pomp; dit wordt vooral gebruikt om dikke lagen en grote oppervlaktes in beperkte tijd te kunnen egaliseren.
  • Egaliseren met een vrachtwagen en silo’s; vooral gebruikt voor een vloeregalisatie van extreem dikke lagen en zeer grote oppervlaktes.

Schakel ons in en wij gaan voor u aan de slag

Neem vrijblijvend contact met ons op als u meer informatie wenst of een prijsofferte wilt ontvangen voor een vloeregalisatie. Wij vertellen u graag meer over het egaliseren van uw vloer. U kunt een e-mail sturen naar info@qualityfloor.nl. Wij plannen een afspraak zo snel mogelijk in, zodat wij uw wensen en de mogelijkheden voor een vloeregalisatie kunnen bespreken.