Coatingvloeren laten plaatsen

Eén aanspreekpunt voor uw project
NOA-Afbouwgarantie
VCA-gecertificeerd
Home » Coatingvloeren laten plaatsen

Als u besluit uw coatingvloeren te laten plaatsen door de vakmensen van Qualityfloor, heeft u het langst plezier van uw nieuwe vloer. Wij nemen u het hele vloerenlegproces uit handen. Zo helpen we u bij de voorbereiding van uw ondervloer tot en met het kwalitatief hoogstaande eindresultaat van uw nieuw gelegde vloer.

Kunnen wij iets voor uw vloer betekenen?

Coatingvloeren laten plaatsen door professionals van ons bedrijf

De vakmensen van ons bedrijf uit Delfgauw staan voor u klaar om u te helpen als u coatingvloeren wilt laten plaatsen. Onze coating vloer wordt vaak toegepast waar de mechanische belasting niet om een bepaalde laagdikte van een gietvloer vraagt. In verband met uiteenlopende reinigingswensen en productieomstandigheden is het antislipgehalte volledig instelbaar en af te stemmen op uw specifieke behoeften.

Kom langs voor het bespreken van uw mogelijkheden

De medewerkers van Qualityfloor coaten uw vloer graag voor u. Als u besluit om coatingvloeren te laten plaatsen, maak dan een afspraak met ons. We bespreken dan alle mogelijkheden op het gebied van coatings en gietvloeren voor uw specifieke situatie. Wilt u een afspraak maken? Bel ons dan op 015-2852300 of stuur een e-mail naar info@qualityfloor.nl.