Vloer coaten

Eén aanspreekpunt voor uw project
NOA-Afbouwgarantie
VCA-gecertificeerd
Home » Vloer coaten

Er zijn verschillende soorten coatings beschikbaar waarmee we uw vloer kunnen coaten. Elke coating heeft zijn eigen kenmerken en toepassingen. Een van de belangrijkste voordelen van het coaten van uw vloer is de duurzaamheid. Vloercoatings vormen een beschermende barrière die voorkomt dat vuil, vloeistoffen en chemicaliën in het vloeroppervlak doordringen. Dit verlengt de levensduur van de vloer en vermindert de noodzaak van frequente vervanging. Bovendien zijn gecoate vloeren vaak eenvoudiger schoon te maken en te onderhouden. De specialisten van Qualityfloor uit Delfgauw brengen graag een coating laag naar keuze aan, zodat u het beste uit uw vloer naar boven haalt.

Kunnen wij iets voor uw vloer betekenen?

Qualityfloor Industriele Vloeren

Laat uw vloer professioneel coaten

De toepassing van vloercoatings vereist vaak zorgvuldige voorbereiding van het oppervlak, inclusief het verwijderen van bestaande coatings, repareren van eventuele schade en zorgen voor een gladde ondergrond. Vervolgens wordt de coating gelijkmatig aangebracht met speciale gereedschappen. Het is belangrijk om de juiste technieken te gebruiken om de gewenste resultaten te bereiken. Als wij klaar zijn, is uw vloer bestand tegen chemicaliën. We beschikken eveneens over coatings die uw vloer vloeistofdicht maken.

Vraag naar de mogelijkheden voor het aanbrengen van coatings

Bent u nieuwsgierig naar alle mogelijkheden voor het laten coaten van uw vloer? Stuur ons dan een e-mail. Het e-mailadres waarop u ons kunt bereiken is info@qualityfloor.nl. Wij nemen graag de tijd om alle mogelijke vloeroplossingen voor uw situatie met u te bespreken.