Gietvloer over tegels

Eén aanspreekpunt voor uw project
NOA-Afbouwgarantie
VCA-gecertificeerd
Home » Gietvloer over tegels

Qualityfloor is gespecialiseerd in het aanbrengen van een gietvloer over tegels. Gietvloeren over tegels aanbrengen biedt een innovatieve en kosteneffectieve oplossing voor het vernieuwen van vloeren zonder de noodzaak van een volledige sloop.

Een van de belangrijkste voordelen van het aanbrengen van een gietvloer over bestaande tegels is de aanzienlijke tijds- en kostenbesparing. Het vermijdt de rommelige en tijdrovende sloopfase, waardoor je budget en renovatietijd aanzienlijk kunnen worden verminderd. Omdat er geen slopen van de oude vloer nodig is, minimaliseert het aanbrengen van gietvloeren de overlast en stof die gepaard gaat met traditionele vloerreparaties. Dit is vooral gunstig in bewoonde ruimtes en commerciële omgevingen.

Kunnen wij iets voor uw vloer betekenen?

Qualityfloor Industriele Vloeren

Dé specialist in het aanbrengen van een gietvloer over tegels

Hoewel het aanbrengen van gietvloeren over tegels tal van voordelen biedt, zijn er enkele belangrijke overwegingen:

Voorbereiding: De ondergrond moet grondig worden geïnspecteerd om ervoor te zorgen dat de tegels in goede staat verkeren en goed hechten. Eventuele beschadigde tegels moeten worden gerepareerd.

Egalisatie: Als de tegels oneffenheden vertonen, is het noodzakelijk om de vloer te egaliseren voordat de gietvloer wordt aangebracht.

Professionele installatie: Het aanbrengen van een gietvloer over tegels vereist vakmanschap en ervaring. Het is sterk aanbevolen om dit door onze professionals te laten doen om een vlekkeloze afwerking te garanderen.

Vraag een scherpe offerte aan

Wilt u een gietvloer over tegels laten aanbrengen door een professional uit Delfgauw? Vraag een scherpe en vrijblijvende offerte aan via het contactformulier of stuur een e-mail naar info@qualityfloor.nl. Om persoonlijk met één van onze specialisten te spreken, belt u naar 015 285 23 00. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, zodat u profiteert van een hoogwaardig resultaat dat jarenlang meegaat.