Gedreven en vakbekwaam personeel

Onze gedreven en vakbekwame medewerkers staan altijd voor u klaar en zorgen ervoor dat de klus in de door u opgegeven tijdsspanne uitgevoerd wordt, ook als dit betekent dat er ’s avonds doorgewerkt dient te worden! Wij streven naar het leveren van maximale kwaliteit in een zo kort mogelijke periode.

Zowel voor particulier als bedrijf

Al onze werkzaamheden voeren wij uit voor zowel particulieren als bedrijven. Vanuit onze vestiging in Delfgauw coördineren wij al onze werkzaamheden in zowel binnen als buitenland. Door korte lijnen heeft u een aanspreekpunt bij de uitvoering van uw werkzaamheden.

Moderne apparatuur en hoogstaande producten

Bij alle soorten vloerbewerking maken wij standaard gebruik van de modernste apparatuur en technieken. Tevens werken wij enkel met producten van hoogstaande leveranciers, die de kwaliteit van hun producten kunnen waarborgen.

NOA Afbouwgarantie

Qualityfloor BV is aangesloten bij de Nederlandse Ondernemersvereniging Afbouwbedrijven, wat inhoudt dat wij op al onze vloerbewerking werkzaamheden de NOA Afbouwgarantie geven. Tevens is ons bedrijf VCA gecertificeerd. Neem direct contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak of het inwinnen van informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *