Vloer laten egaliseren over tegels

Eén aanspreekpunt voor uw project
NOA-Afbouwgarantie
VCA-gecertificeerd
Home » Egaliseren over tegels

Qualityfloor uit Delfgauw is gespecialiseerd in vloeren egaliseren over tegels. We hoeven al die oude tegels er niet uit te halen, maar werken daar gewoon overheen om een nieuwe, strakke vloer te creëren. Of u nu de vloer in uw bedrijfspand of uw utiliteitsgebouw wilt laten egaliseren, wij staan voor u klaar.

Kunnen wij iets voor uw vloer betekenen?

Qualityfloor Industriele Vloeren

De vloer van uw pand laten egaliseren over de tegels heen

Een vloer in uw pand laten egaliseren over tegels is een innovatieve oplossing die u zowel kosten als tijd bespaart. Vloeregalisatie zorgt ervoor dat oneffenheden en kleine beschadigingen in de vloer verdwijnen. Hierdoor heeft u een perfect vlakke basis voor uw nieuwe vloerafwerking, of het nu gaat om een PU-gietvloer, laminaat, vinyl, of een andere type vloer. U kunt ook uw nieuwe vloer laten coaten, zodat die bijvoorbeeld bestand is tegen vuil of chemicaliën.

Plan uw bezoek en ontdek de mogelijkheden

Overweegt u uw vloer te laten egaliseren over tegels, maar wilt u eerst alle opties en mogelijkheden in detail bespreken? Wij voorzien u graag van advies over de beste vloeroplossingen voor uw bedrijf specifieke situatie. Bel naar 015 285 23 00 en maak vandaag nog een afspraak.