Een degelijke kantoorvloer

Eén aanspreekpunt voor uw project
NOA-Afbouwgarantie
VCA-gecertificeerd
Home » Vloer kantoor

Wanneer u klanten op bezoek krijgt, is het van groot belang dat u een nette kantoorvloer heeft. Wanneer uw kantoorvloer er schoon uitziet en niet beschadigd is, hebben uw klanten en relaties namelijk een positiever beeld van uw bedrijf. Kies daarom voor een hoogwaardige kantoorvloer van Qualityfloor. U heeft jarenlang profijt van onze kwaliteitsvloeren.

Kunnen wij iets voor uw vloer betekenen?

Qualityfloor Industriele Vloeren

Een nieuwe kantoorvloer die jarenlang mooi blijft

Zoals onze naam al aangeeft, kiest u met onze diverse opties voor een kantoorvloer die niet alleen mooi is, maar ook van uitstekende kwaliteit is. Uw vloer ziet er nog jarenlang goed uit en zal niet snel beschadigen. Onze vloeren zijn eenvoudig te reinigen en ook is er aan de veiligheid gedacht. U wilt natuurlijk niet dat uw collega’s, klanten of zakenpartners uitglijden. Daarom zijn onze antislip-vloeren wel vlak, maar zijn ze niet glad.

Profiteer van advies op maat

Wij begrijpen dat een representatieve uitstraling voor uw bedrijf van groot belang is. U ontvangt hier immers belangrijke klanten en zakenrelaties. Daarom voorzien wij u graag van persoonlijk advies over de diverse opties voor kantoorvloeren, zoals decoratieve vloeren. U ontvangt dit advies op maat wanneer u belt naar ons kantoor in Delfgauw via 015-2852300 of uw wensen en eisen doorgeeft via info@qualityfloor.nl.