Industriële coatings, gietvloeren en troffelvloeren

Eén aanspreekpunt voor uw project
NOA-Afbouwgarantie
VCA-gecertificeerd
Home » Industriële vloer

Een industriële vloer is een aanwinst voor uw bedrijf. Als u industrievloeren laat leggen, geeft u uw zaak namelijk precies de uitstraling die u wilt. U kunt deze uitstraling nog versterken door de industriële betonvloer op een juiste manier te laten afwerken. Denk hierbij aan een coating die uw vloer geheel vloeistofdicht maakt. Op deze manier heeft u lange tijd profijt van uw industrievloeren.

Kunnen wij iets voor uw vloer betekenen?

Qualityfloor Industriele Vloeren

Een industriële vloer voor elke toepassing

Wanneer u een vloer wilt laten leggen om te gebruiken voor industriële toepassingen, dan is het belangrijk dat u de juiste vloer kiest. Of het nu gaat om een werkplaatsvloer, productiehal of een vloer voor een opslagplaats, de experts bij Qualityfloor uit Delfgauw helpen u verder. Als u een industriële vloer laat leggen, bent u verzekerd van een sterke vloer die lang meegaat. Wordt er in de ruimte met water gewerkt, waardoor de vloer soms glad kan worden? Dan is een antislip-vloer wellicht ook interessant voor u.

Stel uw vragen over het leggen van industriële vloeren gerust

Bij het kiezen van een nieuwe industriële vloer voor uw bedrijf komen er vast allerlei vragen bij u naar boven. Uiteraard beantwoorden wij uw vragen over industrievloeren graag. Neem contact met ons op via 015-2852300 of stuur een e-mail naar info@qualityfloor.nl als u bedrijfsvloeren wilt laten plaatsen.