Kunststofvloeren

Eén aanspreekpunt voor uw project
NOA-Afbouwgarantie
VCA-gecertificeerd
Home » Kunststofvloeren

De kunststofvloeren van Qualityfloor uit Delfgauw zijn zeer sterk en gaan lang mee. Dit soort vloeren kan worden voorzien van een speciale toplaag, zodat ze nog langer meegaan. Ook kunnen ze hiermee extra beschermd worden tegen negatieve invloeden van buitenaf. Denk hierbij bijvoorbeeld aan uv-straling, vervuiling en beschadigingen.

Kunnen wij iets voor uw vloer betekenen?

Qualityfloor Industriele Vloeren

Kunststofvloeren met precies de uitstraling die u wenst

Wanneer u een kunststofvloer laat aanleggen door onze specialisten, dan heeft u de keuze uit diverse afwerkingen. Zo kunt u bij de meeste vloeren kiezen uit een effen of een gemêleerde variant. Zo heeft uw kantoorvloer de juiste uitstraling die precies past bij uw bedrijf en de klanten of zakelijke relaties die u hier ontvangt.

Gegarandeerd een hoge kwaliteit

Wij werken uitsluitend met leveranciers die hoogwaardige kwaliteit leveren. Veelal werken wij al vele jaren met hen samen. Hierdoor zijn wij er zeker van dat de kunststofvloeren die wij maken zeer robuust en slijtvast zijn. Zo heeft u er nog jarenlang plezier van.

Ontdek de mogelijkheden voor uw bedrijf

Wilt u ook kunststofvloeren laten aanleggen bij uw bedrijf? Wij bespreken dan graag samen met u wat uw wensen en behoeften zijn, zodat wij precies de vloer kunnen aanleggen waar u naar op zoek bent. Neem contact met ons op via 015-2852300 of stuur een e-mail naar info@qualityfloor.nl.