Slijtvaste vloer

Eén aanspreekpunt voor uw project
NOA-Afbouwgarantie
VCA-gecertificeerd
Home » Slijtvaste vloer

In bepaalde gevallen is een slijtvaste vloer geen overbodige luxe. Wanneer u bijvoorbeeld werkt met zware materialen of werktuigen, dan is het aan te raden zo’n vloer te laten leggen door Qualityfloor uit Delfgauw. Wij hebben jarenlange ervaring met het aanleggen van verschillende soorten vloeren. Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste vloer voor uw bedrijf.

Kunnen wij iets voor uw vloer betekenen?

Qualityfloor Industriele Vloeren

Hoe ziet uw slijtvaste vloer er straks uit?

Bij een industriële vloer denkt u wellicht aan een saaie grijze en koude stenen vloer, maar wist u dat u zo’n vloer naar wens kunt aanpassen? U kunt zelf de kleur van uw vloer uitkiezen. Zo tilt u op een eenvoudige wijze de uitstraling van uw bedrijf naar een hoger niveau. Een slijtvaste vloer van Qualityfloor gaat ook nog eens jarenlang mee. Zo is de positieve uitstraling van uw bedrijf jarenlang gegarandeerd. Uiteraard geldt dit ook voor onze PU-gietvloeren.

Laat uw slijtvaste vloer aanleggen door de specialist

Wanneer u een slijtvaste vloer laat aanleggen, wilt u daar jaren plezier van hebben. Laat uw vloer daarom aanleggen door onze specialisten. Maak vandaag nog een afspraak via 015-2852300 of vul ons contactformulier in. Dan brengen wij samen met u uw wensen in kaart.