PU-gietvloeren

Eén aanspreekpunt voor uw project
NOA-Afbouwgarantie
VCA-gecertificeerd
Home » PU-gietvloeren

Qualityfloor heeft zich gespecialiseerd in het aanbrengen van PU-gietvloeren tegen zeer scherpe prijzen. De PU-gietvloeren van Qualityfloor worden vaak toegepast in verschillende retailpanden, utiliteitsgebouwen, industriële gebouwen en kantoorpanden in heel Nederland en in omliggende landen. Ontdek de verschillende toepassingen voor gietvloeren van polyurethaan die wij voor u kunnen realiseren in een korte tijd.

Kunnen wij iets voor uw vloer betekenen?

Qualityfloor Industriele Vloeren

Schakel ons in voor het aanbrengen van uw PU-gietvloeren

Qualityfloor brengt PU-gietvloeren op zeer korte termijn aan om aan uw wensen te voldoen. Dit is mogelijk doordat wij beschikken over een ruime voorraad aan benodigde materialen. Ook kunnen wij de voorbereidende werkzaamheden, zoals het uitvoeren van vloerrenovaties, het ophogen van uw vloer of aanbrengen van gietdekvloeren snel en vakkundig uitvoeren. Hierdoor heeft u voor uw vloer maar één aanspreekpunt en kunnen we snel overgaan tot het daadwerkelijk aanbrengen van de gietvloer. U heeft de keuze uit diverse gietvloeren in verschillende RAL-kleuren.

Kies uit onze collectie gietvloeren in mono- of duokleuren

PU-gietvloeren kunnen in tegenstelling tot epoxy gietvloeren zowel in mono- als duokleur (met gevlamd effect) worden aangebracht. Met een vloeistofdichte PU-coating voorkomt u bovendien het indringen van vocht van bovenaf. Wij maken alleen gebruik van hoogwaardige producten om absolute topkwaliteit te garanderen. De kwalitatief hoogwaardige materialen in combinatie met onze jarenlange ervaring en VCA-certificatie maken dat de NOA-Afbouwgarantie geldig is op al onze vloergerelateerde werkzaamheden.

Vraag naar de mogelijkheden of plan een gesprek in

Een polyurethaan gietvloer is uiterst duurzaam en geschikt voor een grote variëteit aan eindtoepassingen; van utiliteitsbouw tot automobielbedrijven of bijvoorbeeld winkelpanden. Als u vragen heeft over het aanbrengen PU-gietvloeren in uw zakelijke ruimte, staan wij u graag bij met deskundig advies. Stuur uw vragen naar info@qualityfloor.nl of spreek direct met één van onze medewerkers via 015 285 23 00. We plannen graag een kennismakingsgesprek met u in om de mogelijkheden voor kunststofvloeren als de PU-gietvloer te bespreken.