Vloeistofdichte vloer

Eén aanspreekpunt voor uw project
NOA-Afbouwgarantie
VCA-gecertificeerd
Home » Vloeistofdichte vloer

Als u een vloeistofdichte vloer wilt laten aanbrengen, biedt Qualityfloor uit Delfgauw de oplossing met duurzame gietvloeren of coatings. Deze vloeren worden naadloos aangebracht door ons team van vakmensen en zijn toepasbaar in alle RAL-kleuren. PU-gietvloeren kunnen ook in duokleur met een gevlamd effect worden gelegd. Een vloeistofdichte vloer is geschikt voor diverse toepassingen.

Kunnen wij iets voor uw vloer betekenen?

Qualityfloor Industriele Vloeren

Profiteer van onze afbouwgarantie bij de aanleg van een vloeistofdichte vloer

Als u door Qualityfloor een vloeistofdichte vloer met coating laat aanbrengen, leveren we de vloer, net als al onze andere diensten, met de NOA-Afbouwgarantie. Wij hebben in de loop der jaren voor veel  opdrachtgevers gietvloeren aangebracht. Schakel ons in voor het egaliseren van uw vloer in Delft, Rijswijk en Nootdorp, of bij uw locatie buiten Zuid-Holland. Zo zijn wij niet alleen actief in Nederland, maar ook in omliggende landen zoals het Verenigd Koninkrijk, België en Duitsland. Bent u benieuwd wat wij kunnen betekenen voor een gietvloer in uw kantoor? Wij komen graag bij u langs om de situatie in te meten.

Neem voor meer informatie contact met ons op

Wilt u een vloeistofdichte vloer laten aanleggen door een professional? Wij staan voor u klaar. Voor meer informatie over een vloeistofdichte vloer vult u ons contactformulier in. Uiteraard kunt u ook een e-mail sturen naar info@qualityfloor.nl. Voor direct contact belt u naar 015 285 23 00.