Vloer ophogen

Eén aanspreekpunt voor uw project
NOA-Afbouwgarantie
VCA-gecertificeerd
Home » Vloer ophogen

Qualityfloor beschikt over de modernste apparatuur voor diensten als de vloer ophogen, egaliseren of het aanbrengen van een gietdekvloer. Wij zijn niet alleen actief in Zuid-Hollandse gemeentes als Den Haag, Rijswijk en Delft, maar kunnen door heel Nederland en over de grens uw vloer ophogen. Ook wanneer het om grote oppervlaktes of grotere laagdiktes gaat. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden voor uw zakelijke klus en ontdek wat ons bedrijf uit Delfgauw, voor u kunnen betekenen.

Kunnen wij iets voor uw vloer betekenen?

Qualityfloor Industriele Vloeren

Kies voor een gietvloer als u uw vloer wilt laten ophogen

Veel mensen die een vloer willen laten ophogen, kiezen voor een gietvloer vanwege de duurzaamheid en het weinige onderhoud dat de vloer vergt. Bovendien is een gietvloer zeer geschikt voor verschillende bedrijfspanden, van industriële bedrijven en retail tot kantoren. Al onze diensten worden afgeleverd met de NOA-Afbouwgarantie. Zo profiteert u van een optimaal resultaat dat jarenlang meegaat. Bovendien zijn wij gespecialiseerd in het storten van een gietvloer over tegels.

Vraag ons naar de mogelijkheden voor een vloerophoging

Schakel ons in voor het ophogen van uw vloer of andere diensten, zoals uw vloer egaliseren. Wilt u direct met één van onze specialisten spreken over de mogelijkheden? Bel naar 015 285 23 00 of bereik ons schriftelijk door uw vraag te stellen via het contactformulier. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken.