Home » Epoxy gietvloer

Epoxy gietvloer

Een epoxy gietvloer van Qualityfloor BV uit Delfgauw, nabij Delft, is de ideale ondergrond voor kantoorpanden, maar ook in utiliteitsgebouwen en winkels. Onze hoogwaardige gietvloeren vindt u dan ook in heel Nederland terug. Onze ervaren specialisten brengen verschillende soorten gietvloeren aan, waaronder een PU- of een epoxy gietvloer met verschillende soorten coatings. Wij zijn u graag van dienst in heel Nederland, maar ook in het buitenland helpen wij u graag verder. Wij zijn namelijk ook actief in Duitsland, België en het Verenigd Koninkrijk.

Kies uw favoriete afwerking voor een epoxy gietvloer

Ons vakkundige team brengt snel en probleemloos een epoxy gietvloer aan in uw woon- of bedrijfsruimte. Daarnaast verzorgen we ook de ondervloerbehandeling en de afwerking van de epoxy gietvloer, uiteraard voorzien van kathodische bescherming. U kunt de vloer laten afwerken in één of meerdere RAL-kleuren en met verschillende effecten.

Wij komen graag bij u langs om de situatie op te nemen en om u te adviseren over de verschillende mogelijkheden gebaseerd op uw ruimte, wensen en budget.

Kunnen wij iets voor uw vloer betekenen?

of

Vraag ons naar de mogelijkheden

Bent u benieuwd naar de kosten voor een gietvloer? Wij vertellen u graag meer over het laten aanleggen van een epoxy gietvloer. Bel voor een afspraak naar telefoonnummer 015 285 23 00. Vraag een offerte aan door een e-mail te sturen naar info@qualityfloor.nl of door het contactformulier in te vullen. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op.