Home » HACCP vloertegels

HACCP vloertegels

Het gebruik van HACCP vloertegels is zeer belangrijk wanneer er met voedingsmiddelen wordt gewerkt, bijvoorbeeld in de horeca. Dit zijn vloertegels met een glad oppervlak, zodat er zo min mogelijk vuil aan hecht. Tegelijkertijd kan er toch veilig gewerkt worden op een vloer van HACCP vloertegels, omdat deze vloeren niet glad zijn. De HACCP vloertegels worden desgewenst voorzien van een coating, zodat ze wat stroever worden.

Laat uw HACCP vloertegels voorzien van een hoogwaardige coating

Er zijn diverse coatings waarmee wij uw vloertegels kunnen behandelen. Deze coatings zorgen ervoor dat u zo lang mogelijk van uw tegels geniet. Zo kunt u de tegels laten voorzien van een verflaag, zodat de tegels een extra mooie uitstraling krijgen.

Ook hebben wij een coating die vocht- en vuilafstotend werkt, zodat uw tegels, bijvoorbeeld van een horecavloer, gemakkelijk schoon te houden zijn.

Kunnen wij iets voor uw vloer betekenen?

of

Uw vloer wordt vakkundig gelegd

Bij vloertegels die moeten voldoen aan de HACCP-regels, is het ook belangrijk dat de vloer vakkundig wordt aangelegd. Ook hierbij moeten de hygiëneregels in acht worden genomen. Wanneer u uw HACCP vloertegels of andere vloeren laat leggen door dé vloerspecialist, worden de hygiëneregels altijd nageleefd.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Bent u benieuwd hoe Qualityfloor BV uit Delfgauw, nabij Delft, te werk gaat wanneer wij vloertegels aanleggen volgens de HACCP regels? Stel dan uw vragen door telefonisch contact met ons op te nemen via 015-2852300 of een e-mail te sturen naar info@qualityfloor.nl. Vragen stellen kan ook via ons contactformulier.