Home » Showroom vloeren

Voor uw showroom de mooiste vloeren

Wanneer u de eigenaar bent van een showroom, is het belangrijk dat u in deze ruimte representatieve vloeren heeft. Uw klanten zijn hier namelijk veelvuldig aanwezig, dus is het belangrijk dat zij hier een positieve indruk van uw bedrijf krijgen. Een mooie betonvloer van Qualityfloor BV uit Delfgauw, nabij Delft, levert hier zeker een bijdrage aan. Laat uw showroomvloer geheel naar uw wens maken door het bijvoorbeeld te schilderen in een kenmerkende kleur voor uw bedrijf.

Knap uw showroom op door nieuwe vloeren te plaatsen

Een goede vloer die tegen een stootje kan is een betonvloer, die perfect is voor een showroom. Bent u bang dat een betonvloer te weinig uitstraling heeft voor in uw showroom? Niets is minder waar, want deze slijtvaste vloer is juist heel goed aan te passen aan uw wensen en eisen. Wanneer u een mooie betonvloer in uw showroom laat gieten, ziet uw showroom er meteen strak uit.

En een ander voordeel van betonnen vloeren in uw showroom is dat ze zijn snel weer te belopen zijn. Wanneer u nieuwe vloeren in uw showroom laat gieten, is het natuurlijk heel vervelend wanneer uw showroom dagenlang niet toegankelijk is. Een gietvloer kan snel gegoten worden en is snel droog, waardoor u en uw klanten er de volgende dag alweer op kunnen lopen.

Kunnen wij iets voor uw vloer betekenen?

of

Ontdek de mogelijkheden voor een betonnen showroomvloer

Bij het aanleggen van een betonvloer in uw showroom heeft u verschillende keuzes. Wij kunnen beton bijvoorbeeld in verschillende diktes aanbrengen en de vloeren in uw showroom op verschillende manieren afwerken door uw vloer te coaten. Heeft u hulp nodig bij het maken van uw keuze? Bel naar 015-2852300 of bereik ons ook per e-mail: info@qualityfloor.nl. U kunt ook gebruikmaken van ons contactformulier.